Renovatiewerken voor particulieren en bedrijven

Op zoek naar een goede vakman die alle soorten renovatiewerken in Brecht (Sint-Lenaarts) tot een goed einde kan brengen? Dan zit u goed bij ons. Wij verzorgen allerhande verbouwingswerken aan privéwoningen, winkels, kantoren en horecazaken.

Contacteer ons

Metselwerken

Het vakkundig verbouwen van of het bijbouwen aan bestaande structuren kunt u gerust aan ons toevertrouwen. Metselwerken en het afwerken ervan zijn immers één van onze specialiteiten, waardoor de werken bijgevolg op korte termijn worden afgerond met een minimum aan overlast. U heeft één aanspreekpunt, die alle verantwoordelijkheid op zich neemt.

Badkamerrenovaties

Nood aan een nieuwe badkamer? Renovatie & Bouw Vermeiren voert ook badkamerrenovaties uit. Wij breken uw oude badkamer uit en zorgen voor de complete afwerking van uw nieuwe badkamer. Dit is inclusief elektriciteits- en sanitaire werken. Wanneer wij vertrekken, staat uw bad of douche op u te wachten.

Maken van deur- en raamopeningen

Een verbouwing is het ideale moment om na te denken over het aantal ramen en deuren. Misschien wilt u wat extra lichtinval in uw woonkamer of wilt u een extra deur naar de garage. Indien nodig, maken wij extra deur- en raamopeningen, uiteraard altijd rekening houdend met de structuur van het gebouw. Wanneer u een raam of deuropening teveel heeft nog uw zin, kunnen wij deze natuurlijk ook dichtmetsen en afwerken zodat niemand achteraf zal zien dat er ooit een opening is geweest.

Gyprocwerken

Een kamer in twee splitsen, een lelijke muur verbergen of uw zolder bewoonbaar maken, met gyprocwerken gebeurt dit op 1-2-3. Dankzij onze ruime ervaring en expertise is de klus zo geklaard.

Wij staan steeds tot uw dienst voor het verstrekken van bijkomende informatie. Aarzel dus niet en contacteer ons voor extra inlichtingen of een offerte.

Contacteer ons

Onze realisaties

Bekijk alvast enkele realisaties van eerdere bouwwerken en laat u overtuigen.