Grote bouwplannen in het vooruitzicht?

Wij coördineren alle bouwwerken van A tot Z en houden we je geregeld op de hoogte van de werkzaamheden. Door onze jarenlange ervaring kunnen we een correcte planning opstellen en helpen we je alles netjes binnen budget te houden. Met RBV heb je slechts één aanspreekpunt voor heel het project.

Contacteer ons

Alle werken van A tot Z

Een bouwproject beperkt zich zelden tot 1 opdracht. Voor een gevelrenovatie zijn er vaak metselwerken, isolatiewerken, pleisterwerken en worden er soms nieuwe ramen geplaatst. Als de nieuwe gevel dan ook nog eens aanleiding geeft om de oprit te vernieuwen dan zie je al snel door het bos de bomen niet meer. Geen paniek. Wij weten wel raad met dergelijke totaalprojecten.

Één aanspreekpunt

Of je nu particulier of zakelijk aan een bouwproject wil beginnen, er komt altijd heel wat bij kijken. Een nieuwbouw- of renovatieproject vraagt om inzicht in allerlei vakgebieden en dan is het goed om een contactpersoon te hebben met ervaring. RBV heeft jarenlange ervaring en weet wat er nodig is om binnen budget en binnen de planning te blijven.

Vakmanschap

Wij hebben jarenlange ervaring en de nodige know-how in huis om elk project kwalitatief op te leveren. Al onze gasten krijgen een stevige opleiding en alle werkzaamheden worden steeds nauwlettend opgevolgd. Voor bepaalde opdrachten waar specifieke expertise voor nodig is, zoals loodgieterij, hebben we goede contacten in ons netwerk. Zo ben je gegarandeerd van kwaliteit over de hele lijn.

Hebt u vragen of wenst u meer informatie? Contacteer ons voor meer uitleg of voor een vrijblijvende offerte.

Contacteer ons