Snel een nieuwe gevel met gevelrenovatie

Uw gevel is het visitekaartje van uw woning, het eerste waar bezoekers naar kijken. U wilt dus dat deze er mooi en proper uitziet. Ziet uw gevel er niet meer optimaal uit en wilt u hier snel iets aan kunnen doen? Wij voeren uw professionele gevelrenovatie uit.

Contacteer ons

Gevelrenovaties

Er bestaan vele manieren om uw gevel er terug als nieuw te laten uitzien. Is deze nog in goede staat, dan kunt u hem laten zandstralen, de voegen uitslijpen of chemisch reinigen. Ook sierpleister kan gemakkelijk gereinigd worden. Uiteraard is het steeds belangrijk om keuzes te maken op basis van de staat van de gevel. Is deze echt niet meer goed, dan zijn er grondigere oplossingen nodig.

Voegwerken

Zijn uw voegen versleten? Laat deze dan op tijd vervangen voordat u last krijgt van vocht en andere problemen. Renovatie & Bouw Vermeiren verwijdert alle oude voegen en vult ze weer op met nieuw voegsel. Voegwerken uitvoeren is een minutieus werk, maar met een uitstekend resultaat. Wacht dus niet te lang en geef uw gevel een tweede leven.

Betonherstellingen

Beschadigd beton (betonrot) wordt het best zo snel mogelijk hersteld. Niet alleen omdat het uw gevel lelijk maakt, maar ook voor de veiligheid van de constructies op lange termijn. Hiervoor kunt u een beroep doen op de expertise en knowhow van onze firma. Wij zijn gespecialiseerd in betonherstellingen en gebruiken hiervoor enkel de beste materialen voor het beste resultaat.

Kaleien van gevels

Is uw gevel echt aan renovatie toe en kiest u voor een meer ingrijpende verandering? Dan kunt u uw gevel laten bepleisteren en zo een compleet nieuwe uitstraling creƫren.

Een andere oplossing is het kaleien van uw gevel, een techniek waarbij uw gevel een rustieke uitstraling krijgt door middel van het zorgvuldig aanbrengen van een kalklaag. De gekaleide gevel kan nadien waterafstotend gemaakt worden met behulp van een hydrofuge.

Ontmossen van daken

Geef uw dak de beste verzorging en laat het tijdig ontmossen. Zo voorkomt u schade zoals barsten en scheuren, die tot lekken kunnen leiden. Renovatie- en bouwwerken Vermeiren is specialist in het ontmossen van daken. Wij garanderen een duurzaam resultaat, zodat uw dak de komende jaren er niet alleen nieuw uitziet, maar ook voor een optimale bescherming zorgt.

Hebt u vragen of wenst u meer informatie? Contacteer ons voor meer uitleg of voor een vrijblijvende offerte.

Contacteer ons